handel niet te veel

Dit kan in tegen wat veel middelen voor de handelaren zal u vertellen, maar je echt wilt handelen … veel lijken. Ik weet dat de stem van ervaring zal de nieuwe handelaar die u niet hoeft de hele tijd de handel te vertellen, hoeft u niet te veel van de trades te maken en je zeker niet hoeft te trades dwingen als ze er niet zijn. Er zijn zeker veel slechte aspecten van de handel www.optiesonline.com veel, maar er is ook een paar redenen waarom je zou moeten. Het komt neer op nummers en aangezien we allemaal hier over het aantal Ik weet dat je wilt om dit te lezen. Wat betekenen de cijfers ons vertellen? Ik kan er niet zeker van wat ze zeggen, maar ik weet wat ze me vertellen, hoe meer ik de handel hoe groter de kans Ik ben te raken of sloeg mijn gemiddelde win / hier wonen verlies percentage. Eén ding om te onthouden; de handel veel doet hetzelfde als de handel niet te veel.

Het wordt algemeen erkend dat je een winnende trade percentage van ten minste 54% tot break-even in uw account te behouden. Dit is vanwege de manier waarop de uitbetaling systeem in binaire opties werkt en kan variëren van makelaar tot makelaar afhankelijk van hoeveel ze terugkeren en eventuele kortingen of de handel verzekering. Want als je een trade verliest je verliest meer geld dan win je als de handel winst die u meerdere keren moet winnen dan http://www.optiesonline.com/anyoption/ verlies je alleen maar om break-even te handhaven. Om te profiteren moet je een percentage van meer dan 54% hebben. Dit is een moeilijke nummer voor een aantal te bereiken en bij te houden en de reden kan zijn dat ze niet handelen genoeg .

Dit is wat ik bedoel. Laten we aannemen dat u gebruik maakt van een makelaar dat 85% voor een winnaar en 0% voor een verliezer betaalt. Je maakt een van de handel voor $ 100 en verliest de $ 100. Dan nog een trade for $ 100 u en terug te winnen $ 185. Je winst / verlies percentage 50% en je terug $ 85 van $ 100 je verloren hebt gemaakt, maar zijn nog nu klik hier steeds netto negatief. Nu u een andere handel voor $ 100 te maken en de winst nog $ 185. Op dat moment je winst percentage is 66,6% (2 van de 3) en je bent net winstgevend $ 70. Houd er rekening mee dat er in dit scenario elke handel is 33% van de handel volume en slechts één handel kan de balans tussen winst en verlies tip. een meer handel toevoegen aan de vergelijking verandert de nummers drastisch. Een overwinning maakt het winstpercentage van 75%; een ander verlies nu nieuwe maakt neemt het terug naar 50% en een netto verlies. 

It’s All About The Numbers

Nu ik hebben vastgesteld dat je nodig hebt om meer dan je verliest om rendabel te winnen laat gaan naar de reden waarom u wilt een veel handel. Opnieuw komt het neer op nummers. Laten we aannemen dat je maakt 5 trades per week, één per dag. Dit lijkt misschien een gedisciplineerde aanpak, en het is, maar het kan ook worden belemmeren uw vermogen aan de winst. Als u slechts 5 keer de handel dan elke handel heeft een grotere invloed hebben op uw rekening. Ervan uitgaande dat je maakt 5 trades en een is een verliezer dan bent u 80% winst. Als u twee te verliezen dan ben je 60% winstgevend en als je drie verliest dan bent u slechts 40% winstgevend en nu een netto-verliezer van de week. Elke handel beinvloedt percentage met een vijfde. Om rendabel te blijven op een week tot week basis u moet winnen 3 van de 5 trades elke week voor een 60% rendement verhouding. Nu, laten we aannemen dat u 10 transacties per week en al het andere blijft hetzelfde. Aangezien wij zijn het maken van tien trades zal elke transactie alleen van invloed op de winstgevendheid met 10%. Als men een verliezer ben je op 90%, als er twee verliezen dan 80% en zo verder naar beneden de lijn totdat je verliest 5 transacties. Zodra je verliest vijf trades je een netto-verliezer van de week met 50% winstgevendheid.

 

Ik denk dat nu is het gemakkelijk om te zien waarom u wilt een veel handel. Hoe meer je de handel hoe minder effect elke handel zal op uw account. Niemand handel zal in staat zijn om je in een positie waar je valt onder de winstgevendheid te zetten. U kunt echter niet alleen de handel een stuk. Er is nog steeds het risico met deze aanpak, moet je een goede strategie hebben en je moet het beheer van geld toepassen op uw account om je evenwicht te beschermen. Je kunt niet wild handelen, ieder moet worden gebaseerd op gedegen handelsstrategie. Ook als je het doen van investeringen die te groot zijn om duurzaam te zijn, zijn slechts een of twee verliezen zou je wassen uit de markt en maken het onmogelijk om de handel te doen. Dit is de reden waarom ik graag al mijn trades zeer klein te houden. Ik begon de handel slechts 1% van mijn account tegelijk. Voor een account met een saldo van $ 10.000 betekent dat alleen de handel $ 100 per keer. Het betekent ook dat je mogelijkerwijs zou kunnen hebben maar liefst 100 open trades in een tijd, meer dan genoeg voor zelfs de meest productieve handelaren. Als je kijkt naar de tabel kunt u zien dat niet alleen het maken van meer trades lager het vereiste winstpercentage om break-even, maar vermindert ook het risico van verliezen als je naar beneden break even.