sterke trends

Terwijl een aantal paren, zoals de USD / JPY, EUR / USD en USD / CHF stagnerende blijven zoals ze hun volgende trending verhuizing af te wachten, een aantal paren hebben een sterke trends gaande.

NZD / USD

De NZDUSD is een paar op de watch list. de website is echt fraude Sinds het begin van juni wordt is sterk rally. Het paar is in een trendkanaal terug te gaan tot en met augustus. De kanalen stijgt dus het is waarschijnlijk het paar zal op 0,8780 een nieuw hoog boven de voormalige middelbare maken … dat is niet ver van de huidige prijs van 0,8770.

De handel Ik wacht op een pullback te steunen in de 0,8670 gebied (in de buurt van blauwe horizontale lijn). Het is in dat gebied dat ik wil halen de handel (aankooporder momenteel 0,8681) met een stop in de buurt van 0,8656 en enkele doelstellingen op 0,87241, 0,87346 en 0,8750. Met andere woorden, ik ben op zoek naar de prijs pullback en consolideren van een beetje. Omdat we in de buurt van de bovenkant van het trendkanaal, ooit een hoog http://www.optiesonline.com/optie24/ boven 0,8780 wordt gemaakt van de weg van de minste weerstand zal waarschijnlijk naar beneden, maar korte trades zal moeten wachten tot dat de vooruitzichten wordt bevestigd via een daadwerkelijke daling hieronder ondersteuning.

 

USD / CAD

De USD / CAD is een ander paar in een sterke een goede Broker trend. Omdat het maken van een marginale nieuw hoogtepunt maart het paar is trending lager.

Er zijn twee potentiële transacties Ik ben geïnteresseerd in hier.

Er is een grote steun band tussen 1,0680 en 1,0600. De prijs kan stuiteren de omgeving. Als we een consolidatie in dat gebied (4hour grafiek) en de eens een kijkje op deze pagina prijs breekt boven de consolidatie Ik zou kijken naar de lange met een stop net onder de consolidatie laag.

Maar de trend is naar beneden, wat betekent dat ik wil worden van de lange positie voordat het weerstand op 1,0896 bereikt.In feite zou ik http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ waarschijnlijk uit op 1,08, want ik wil kort rond 1,0896 te krijgen.

De horizontale lijnen op de daily chart hieronder markeren mogelijke vrijhandelszones, per hierboven. Er zijn nog geen orders als ik wil een beetje traag te zien naar beneden alvorens te kopen. En als we een pop krijgen hogere Ik ben op zoek naar de korte.

 

EUR / CAD

De EUR / CAD is ook in een downtrend en zojuist een hier nieuwe swing laag. Op zoek naar een pullback in de weerstand gebied (gezien op de laatste koers wave) te kort te gaan, met een stop net boven de golven hoog in de buurt van 1,4647 en doelstellingen op 1,45428 en 1,45267.

 

Final Word

Let op: alle transacties zijn in de feitelijke forex markt, waar ik winst doelstellingen die een hoger rendement dan het risico te bieden kunt instellen. Dit betekent dat recht minder dan 50% van de tijd kan nog leiden tot winst. U mag in staat zijn om deze handel ideeën om binaire opties aan te passen, hoewel de strategie die is sterk afhankelijk van de mogelijkheid om meer te verdienen op de winnaars dan verlies ik op verliezers.